Cel mai recent model BlackBerry este disponibil de astăzi în portofoliul Vodafone şi poate fi achiziţionat,  până la 30 martie,  de la 219 euro (TVA inclus), împreună cu pachetul BlackBerry 100 MB, la 19 euro / lună plus orice abonament de voce Vodafone Business Talk, pentru contractele încheiate pe 2 ani.

Cu noul BlackBerry Bold 9780, clienţii se pot bucura de Internet, la viteze de până la 7,2 Mbps în reţeaua Vodafone, care oferă cea mai mare acoperire de date mobile broadband, pentru 90% din populaţia ţării. BlackBerry Bold vine echipat cu cameră foto de 5 MP cu autofocus, funcţie de stabilizare a imaginii, înregistrare video, memorie internă de 512 MB, card de memorie inclus de 2 GB, Wi-Fi şi modul GPS.

Datorită sistemului de operare BlackBerry 6.0, noul model facilitează accesul clienţilor la reţelele sociale, integrând într-un singur flux de comunicare platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace şi diverse aplicaţii de mesagerie instant.

În plus, începând din 14 februarie, clienţii Vodafone  vor avea acces la suită de aplicaţii mobile BlackBerry App World. Sute de aplicaţii gratuite, dintr-o mare varietate de categorii, vor fi disponibile clienţilor Vodafone. Secţiunea de aplicaţii va putea fi accesată direct din meniul modelelor BlackBerry cu sistem de operare 6.0 –Black Bold 9780 şi BlackBerry Torch. De asemenea, utilizatorii modelelor cu sisteme de operare anterioare 6.0 vor primi prin SMS un link de acces către secţiunea de aplicaţii BlackBerry World.

Te-ar putea interesa și: