Black Easter se va desfășura anul acesta în intervalul 2 – 22 aprilie, nu numai pe durata unei singure zile, asa cum a fost în trecut.

“Dupa cum știm, apropierea Sărbătorilor de Paști este un bun prilej pentru a face achiziții, fie pentru noi înșine, fie pentru a face cadouri celor dragi. Astfel, am venit în întâmpinarea clienților noștri și le oferim discount-uri semnificative la aproape toate categoriile de produse. Am extins durata acestei campanii ca răspuns la cerințele clienților, asta după ce anul trecut Black Easter a ținut o singură zi”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

De Black Easter, clienții evoMAG vor putea cumpăra la reducere telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, imprimante, multifuncționale, roboți de bucătărie, aspiratoare, produse de îngrijire personală și multe altele. Spre exemplu, cei interesați, pot cumpăra smartphone-uri cu 369 lei, roboți de bucătărie la 249 lei, aspiratoare la 129 lei, televizoare LED cu diagonala de 81 de cm cu 999 lei.

Pe lângă prețul redus, multe produse vin la pachet fie cu un cadou, fie cu servicii extra, cum este cel de garanție extinsă, spre exemplu.

Campania actuala este parte a unei serii de acţiuni menite să recompenseze clienţii, începută la finalul lunii trecute cu livrarea gratuită la toate comenzile, pentru orice produse, indiferent de valoarea acestora.