Bitdefender 2013 a fost lansat, ieri, şi în ţara noastră, în Statele Unite soluţia de securitate fiind disponibilă încă din luna iunie. Americanii au primit foarte bine produsul de securitate românesc. Bitfedender a înregistrat în luna august cele mai mari vânzari de când se află pe piaţa americană.  Bitdefender 2013 a luat deja două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Bitdefender 2013 asigură un mediu securizat pentru efectuarea tranzacțiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control și facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft. Noua variantă a celui mai bun antivirus din lume, conform testărilor AV-Test, este deja compatibilă cu Windows 8.

Bitdefender 2013 se instalează în 60 de secunde. Dacă sistemul este infectat, viruşii sunt găsiţi şi eliminaţi imediat. Totul se face automat, fără intervenţia utilizatorului, potrivit lui Alexandru Bălan, Senior Product Manager Bitdefender.

’’În ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute în toată lumea pentru performanțele în ceea ce privește capacitatea de detecție, protecție și ușurința de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat în vânzările noastre globale. În România, ne propunem să ne consolidăm poziția de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizează și pentru care raportul preț – performanță este crucial’’, a declarat Florin Talpeș, președintele Bitdefender.   

Două dintre cele mai mari companii din lume care folosesc produsele Bitdefender sunt IBM şi Qihoo.

’’Ne așteptăm la o rată mare de adopție a Bitdefender 2013 în rândul utilizatorilor de online-banking, datorită noului modul Safepay, ce furnizează un mediu extrem sigur pentru tranzacții online. O altă categorie pe care mizăm o reprezintă familiile, datorită unei nevoi crescute de securitate în randul copiilor care folosesc în mod curent internetul. Părinții sunt din ce în ce mai atenți cu tipul de conținut pe care copiii îl accesează și la interacțiunile lor pe rețelele sociale’’, spune Valentin Jurcuț, Enterprise Sales & Services Director România și CEE, Bitdefender.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security, este disponibilă în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, precum și în magazinele de profil.