”Credem în potențialul mediului de business tânăr din România. Bill Walsh a acceptat să vină să susțină un eveniment 100% gratuit în București pentru a oferi și românilor șansa de a-i afla secretele care stau la baza succesului său în business”, spune Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed.

Multimilionarul american a găzduit și a susținut în calitate de speaker sute de seminarii, în orașe precum Londra, Las Vegas, Singapore sau Los Angeles. În această vară, antreprenoarea Irina Alionte, fondatorul Born2Succeed a adăugat și capitala României pe harta orașelor vizitate de Bill Walsh, evenimentul, la care se estimează să participe 500 de persoane, urmând să aibă loc pe 18 august.

Toţi participanţii la seminar, care este gratuit, vor primi cadou instrumente şi materiale de marketing în valoare de peste $857. Acestea includ o copie digitală a cărții lui Bill Walsh,  cursul online „Ultimate Success Secrets”, precum și o sesiune de analiză strategică a business-ului 1-la-1 pentru a-și evalua planul de marketing și de business.


Te-ar putea interesa și: