„Vrem să ne asigurăm că nu vor muri oameni doar pentru că nu au acces la vaccin. Vom primi o ofertă bună în legătură cu vaccinul și avem nevoie ca lumea să obține o afacere bună în acest sens.

Multe dintre companii ajută deja. Sper ca toate astea (n.r. teorii ale conspirației) vor dispărea odată cu faptele concrete”, a transmis fondatorul Microsoft, potrivit cnbc.com

Câți oameni sunt dispuși să folosească vaccinul

Conform unui sondaj, jumătate din americani spun că ar accepta să folosească vaccinul împotriva infamului coronavirus, dacă oamenii de știință vor reuși să creeze unul care funcționează.

Ca un vaccin anti-COVID să fie eficient, ar trebui administrate mai multe doze, a avertizat Gates, spunând că administrația Trump a făcut „greșeli grave”.

„Pentru ca un vaccin împotriva Covid-19 să fie eficient, ar trebuisă se administreze mai multe doze”, a spus acesta.

Revenirea la normalitate

Fondatorul Microsoft își dedică majoritatea timpului cu fundația pentru ajutorarea persoanelor afectate de pandemie. Acesta a mai spus că unele școli ar putea să nu mai revină la normalitate până în toamna anului 2021, scrie Daily Mail.

Bill Gates a transmis că închiderea școlilor a fost unul dintre efectele cele mai grave ale pandemiei cauzate de infamul coronavirus, după decesele raportate.