Astfel, reducerea se aplică la preţul de vânzare de la casa de bilete, 5% fiind acordată de CFR Călători, iar 10% de către MasterCard.
‘Pentru a accesa oferta promoţională, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie să intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la secţiunea ‘Cumpărare bilete’ şi să-şi înregistreze un cont. După ce au completat toate datele necesare, aceştia aleg destinaţia şi confirmă plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank. La final, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului, care nu este obligatoriu de tipărit, pentru că identificarea în tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate’, se arată în comunicatul citat.
Serviciul Bilete CFR online/e-commerce este oferit de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Pe site-ul www.cfrcalatori.ro, toţi cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii despre utilizarea sa şi despre oferta lunii decembrie, valabilă pentru cardurile MasterCard şi Maestro.
S.N.T.F.C. ‘CFR Călători’ S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.
MasterCard (NYSE: MA) este o companie globală de plăţi şi tehnologie. Aceasta operează cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, oferind un liant între consumatori, instituţii financiare, comercianţi, autorităţi şi companii din peste 210 de ţări şi teritorii.
Sursa: Agerpres