Bianca Drăgușanu așteaptă cu sufletul la gură decizia care o poate lăsa fără mulți bani. Alex Bodi s-a decis să-i ceară desăgubiri în valoare de 200.000 de euro. Războiul dintre cei doi se poartă în acest moment în justiție. Aici cei doi sunt deciși să pună pe masă toate atuurile de care dispun. Ei aruncă cu declarații unul împotriva celuilalt sau cu plângeri penale.

În acest moment, o mutare cheie a făcut Alex Bodi. El a depus o plângere împotriva lui Drăgușanu. Bianca este acuzată direct de mărturie mincinoasă.

Declarațiile au fost făcute de vedetă în fața celor de la DIICOT. Bianca Drăgușanu a dat detalii cheie despre activitățile lui Bodi. Ea a vorbit despre saci de bani, miture, lingouri de aur şi fete duse la prostituţie.

Bianca Drăgușanu, desființată în fața judecătorilor

Totul, a susținut Drăgușanu, a fost auzit chiar de le cel cu care a împărțit viața în ultimii ani. Alex Bodi, în schimb, spune că nimic nu ar fi adevărat. El a susținut că a fost calomniat și a pus tunurile pe Bianca.

Mai multe detalii au venit chiar de la avocatul afaceristului. El a încercat să demonteze acuzațiile în fața judecătorilor.

“Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur. Că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat. Că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat. Că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu. Adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, spune avocatul Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.

Val de plângeri în justiție

Vedeta ar fi dat toate aceste declarații bombă despre afacerist în dosarul de proxenetism. În acest dosar este anchetat fostul ei soţ.

Alex Bodi nu s-a lăsat mai prejos. El cere despăgubiri de 200 de mii de euro de la fosta lui parteneră. În plus, Bianca Drăgușanu s-a ales și cu o plângere pentru mărturie mincinoasă.

Deși s-a tot speculat că ar putea exista și o împăcare între cei doi, se pare că această mutare este exclusă. “Doamne fereşte, mai bine mă înjuraţi de mamă”, a spus Bodi. Această reacție a venit în momentul în care a fost întrebat despre o eventuală împăcare cu Drăgușanu. Nici vedeta nu vrea să audă de p împăcare. Mai mult chiar, ea a depus plângere pentru violenţe.