SRTV are un nou director executiv
Liviu Pojoni este noul director executiv al Societatii Romine de Televiziune (SRTV). El a cistigat concursul organizat de Consiliul de Administratie al Televiziunii Romine. Liviu Pojoni este director de imagine la Studioul de Film, TVR Cinema. Noul director va avea la dispozitie o perioada de proba de doua luni, i urma careia administratia SRTV va analiza „stadiul si modalitatile de implementare ale proiectului managerial propus”, precizeaza un comunicat al biroului de presa al SRTV.

O premiera TV
Dupa zece ani de publicitate (postcomunista) a aparut pe micul ecran prima emisiune destinata acestui domeniu. „Marca iregistrata” este produsa de firma Zero Productions si difuzata la Pro TV. Programul se adreseaza atit celor interesati de publicitate din perspectiva divertismentului (publicul larg), cit si celor care lucreaza efectiv i aceasta industrie. Obiectivul este atingerea unei audiente (rating) de peste 7% i mediul urban. Echipa emisiunii „Marca iregistrata” este formata din Petru Berciu, producator general, Tudor Reu, producator, Marius Ranete, sef de productie, Bogdan Dumitrescu, regizor, Liviu Druga, director de creatie si Adrian Batista, scenarist.

Doua raspunsuri sosite cu itirziere
Pentru articolul de saptamina trecuta referitor la procesul AGB- JIC, am primit cu itirziere (dupa ichiderea editiei) doua opinii. L