Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme pentru Biologie 2019. Anunţ edu.ro.

Ultima oră! Baremele şi subiectele au fost încarcate pe edu.ro.

BAREM ANATOMIE FIZICĂ GENERALĂ

SUBIECTE BIOLOGIE VEGETALĂ

SUBIECTE ANATOMIE FIZICĂ GENERALĂ

BAREM BIOLOGIE VEGETALĂ
Absolvenții de liceu susțin, astăzi, ultima probă din cadrul sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat 2019. Vorbim despre proba E)d), proba la alegere a profilului și specializării.

Candidații înscriși la examenul de bacalaureat 2019 care au optat pentru biologie trebuie să știe că vor avea de rezolvat trei subiecte, toate obligatorii.

Timpul de lucru este de trei ore de la momentul distribuirii subiectelor în săli. Nu se poate pleca mai devreme de o oră și jumătate din momentul distribuirii subiectelor..

Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme pentru Biologie 2019. Anunţ edu.ro.
Elevii care vor susține mâine proba la Biologie Vegetală și Animală sau Anatomie și Fiziologie Umană, Genetică și Ecologie Umană trebuie să știe că vor avea de rezolvat trei subiecte.

Baremul de corectare este același ca și anul trecut. Astfel, vorbim despre faptul că toate subiectele sunt obligatorii și că se acordă zece puncte din oficiu. Totuși, sunt câteva elemente specifice de notare pentru Biologie, respectiv Anatomie.

Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme pentru Biologie 2019. Anunţ edu.ro. Trebuie precizat că, în modele de subiecte de anul trecut, pentru Biologie, se specifică faptul că se punctează oricare altă modalitate de rezolvare a cerințelor, că nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele prezentate explicit în barem și nu se acordă fracțiuni de punct. Nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la 10.

Baremul pentru Anatomie este mai simplu, fiindcă aici se menționează doar că toate subiectele sunt obligatorii și că timpul de lucru este de 3 ore.

Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme pentru Biologie 2019. Anunţ edu.ro.

Începând cu ora 15.00, puteţi vizualiza pe capital.ro subiectele și baremele de astăzi de la Biologie, imediat ce vor fi făcute publice de edu.ro.

Luni, 8 iulie 2019, se afișează rezultatele inițiale. Tot atunci se depun contestațiile, iar rezultatele definitive se afișează în data de 13 iulie 2019.