BabyNeeds.ro spune o poveste a modului în care se întrepătrund resursele necesare pentru dezvoltarea sănătoasă în mediul digital a unui brand e-commerce pentru articole și produse de copii, în tandem cu experiența acestora ca părinți dedicați creșterii și educării propriului copil.

Cei doi înțeleg că stabilitatea unei afaceri pentru îngrijirea armonioasă a copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani constă în valorificarea modului în care părinții au astăzi posibilitatea de a răspunde, în mod responsabil, nevoilor reale ale bebelușilor.

Care este povestea BabyNeeds.ro si cum a inceput proiectul?

Conceptul este simplu – Baby Needs, Baby Gets. Fondatorii magazinului consideră că “Înainte să devii părinte ai timp suficient să te documentezi, să urmezi cursuri de specialitate și mai ales să îți faci o opinie cu privire la modul cel mai sănătos prin care se poate crește un copil.”

În același timp, realitatea îngrijirii celui mic vine cu câteva responsabilități suplimentare pentru părinți, de cele mai multe ori neașteptate: “Situația se schimbă complet atunci când te afli în contact cu bebelușul tău care are nevoie de ajutor în orice clipă. Zilele nu se aseamănă deloc una cu cealaltă, în fiecare clipă te confrunți cu noi provocări la care trebuie să răspunzi cât mai creativ și responsabil.”

Fondatorii proiectului, Paul Mihalache, împreună cu soția, au înțeles că odată cu debutul în lume a magazinului BabyNeeds.ro vor reuși să completeze piața de profil din România cu o gamă inspirată de produse și articole necesare creșterii și educării copiilor, articole de cea mai bună calitate.

“Fiind conștienți de faptul ca viitorul este în comerțul online, am pus împreună bazele unui magazin dedicat bebelușilor și reușim să producem în prezent inclusiv o gamă proprie de produse care cuprinde: pătuțuri, lenjerii pentru pătuț, perne pentru gravide și alăptat, saltele pentru pătuțuri, protecții impermeabile pentru saltea și scutece pentru bebeluși.”

“Suntem, la rândul nostru, părinți și intuim foarte ușor dacă produsele îndeplinesc sau nu cerințele de calitate impuse de comerțul cu articole pentru bebeluși.”

A investi în calitate este o constantă a serviciilor BabyNeeds.ro, aceasta a condus la parteneriate cu furnizori specializați, precum Lionelo, Gmini si Valco, ale căror produse sunt apreciate de părinți, datorită elementelor de siguranță, confort și design adaptate categoriilor de vârstă, inclusiv datorită îndeplinirii standardelor de conformitate cu legislația în vigoare.

“De exemplu, scaunele de masa Mambo de la Gmini au obținut, în plan internațional, premii importante, iar în prezent punem și mai mult accentul pe relația cu clienții și pe consolidarea și atragerea de furnizori de produse calitative”, afirmă Paul Mihalache.

Asocierea cu platforme online dedicate parenting-ului este o resursă de networking pentru care echipa BabyNeeds.ro se implică cât mai des pentru a oferi cadouri și premii în produse, special destinate părinților, în schimbul popularizării magazinului printre părinți.

“Avem o colaborare cu Prințesa Urbană, una dintre cele mai influente bloggerițe de parenting din România, care organizează evenimente dedicate viitoarelor mămici. Astfel, am reușit să oferim cadou perne pentru gravide și alăptat de la BabyNeeds pentru a îmbunătăți calitatea somnului mămicilor pe tot parcursul sarcinii. Ne dorim să dezvoltăm constant astfel de activități.”

Sfaturi pentru părinții tineri – Inventarul de produse necesare pentru bebe

Pentru viitorii părinți, gestionarea bugetului a constituit mereu o provocare, astfel încât să furnizeze bebelușului toate produsele sau o mare parte din produsele absolut necesare în primul an de viață.

“Deși este o perioadă magică, în care suntem tentați să alegem produse cât mai atrăgătoare, vă recomandăm să rezistați tentației. Împreună, soțul și soția, trebuie să se documenteze cu privire la functionalități, legislație, cerințe și calitate. Înainte de a lua orice decizie discutați cu prietenii și rudele care au avut bebeluși, întrebați dacă pot oferi o parte din produsele folosite de aceștia, astfel puteți micșora lista de cumpărături – însă și aici trebuie să aveți grijă la documentarea făcută în prealabil.”

Din experiența celor doi părinți și parteneri de afaceri, printre produsele la care oamenii trebuie să fie atenți se numără:

  • Pătuțul de copil – Fie pliant (foarte practic pentru deplasări, dar mai puțin confortabil) sau din lemn (lemnul trebuie sa fie de calitate, iar vopseaua să nu fie toxică);
  • Căruciorul (cât mai ușor și practic);
  • Scaunul auto – Obligatoriu în cazul în care dispuneți de un autoturism;
  • Scaunul de masă, articole pentru masă (biberoane, tetine);
  • Hăinuțele (materiale de calitate, rezistente la cât mai multe spălări);
  • Produsele pentru băiță;
  • Consumabilele (șervețele umede, scutece s.a.)

Ce ați învățat în timpul lucrului la proiectul BabyNeeds.ro?

“Am învățat că în calitate de angajat, odată ce treci de cealaltă parte și devii angajator, nu mai ești responsabil doar pentru binele personal, dar al tuturor.  BabyNeeds.ro este mai mult decat un proiect pentru noi, ușor, ușor, a devenit o familie unde ne așteaptă zilnic oameni minunați care ne susțin eforturile și ne ajută în orice clipă. Aceștia sunt angajații și furnizorii noștri, dar și clienții fideli cărora le mulțumim din suflet pentru încrederea acordată.”

***

Magazinul online BabyNeeds.ro este o resursă majoră de articole pentru bebe, fiind una dintre destinațiile preferate ale părinților pentru shopping de produse pentru copii.

  • www.babyneeds.ro
  • [email protected]
  • 0726.817.023