Claudiu Lascoschi spune că Gheorghe Dincă ar fi fost audiat de anchetatorii FBI, săptămâna trecută. Criminalul de la Caracal a fost testat pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul în care le-a răpit și ucis pe Alexandra și pe Luiza.

“Cei de la FBI sunt specializați pe criminali în serie. Ar avea aceeași valoare juridică la fel ca examinarea făcută de specialistul de la IGPR.Ei au mai multe experiență în astfel de cazuri, fiindcă la ei sunt mai multe. Analiza e făcută în baza unei comisii rogatorii. Din moment ce există făcută, ea poate fi atașată la dosarul cauzei” , a declarat Lascoschi la România TV.

Gheorghe Dincă a ajuns marți dimineața în faţa medicilor de la INML pentru a fi expertizat psihiatric. Criminalul din Caracal a fost scos din penitenciarul Jilava şi dus la Insitutul National de Medicină Legală pentru a afla dacă suferă sau nu de vreo boala psihică.

În trecut, criminalul a mai fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Acesta a fost diagnosticat cu sindrom anxios depresiv.

Diagnostice secundare: tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, sindromul de dependență, sindrom amnezic, hepatită alcoolică.