Sorin Oprescu se simte mai bine, dar există posibilitatea unei intervenţii chirurgicale, fiind risc de infarct, a declarat luni seara Viorel Mocanu, unul din avocaţii fostului edil al Capitalei.

Potrivit acestuia, Oprescu se simte acum relativ bine. 'În linii mari a fost suspect de un preinfarct. În acest moment s-a constatat, în urma analizelor făcute, nişte modificări ECG şi o enzimă (…) foarte ridicată, care nu este decât indicele unui infarct. E pe fond de stres, care a fost amplificat de motivarea Curţii de Apel Bucureşti', a declarat presei Mocanu.

El a mai spus că există posibilitatea ca Sorin Oprescu să fie dus la Spitalul Floreasca pentru o intervenţie chirurgicală şi a adăugat că în prezent este ţinut sub observaţie.

'E într-o stare relativ bună', a arătat avocatul, menţionând în acelaşi timp că a luat legătura cu familia lui Oprescu pe care a încercat să o liniştească. 'Acum este cumva stabil şi este sub observaţie', a explicat avocatul.

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost adus luni seară înapoi în arestul Poliţiei. Anterior, el a fost transportat la un spital pentru o consultaţie medicală după ce s-a simţit rău în arest.

Potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, Oprescu a acuzat o stare de rău, iar medicul de la Arestul Central a decis ca acesta să fie transportat la o unitate spitalicească.

El a confirmat că Oprescu a fi fost consultat la Spitalul Sf. Ioan.

 

UPDATE: Sorin Oprescu cere să fie dus de urgență la Spitalul Universitar

Sorin Oprescu a cere să fie dus de urgență la Spitalul Universitar, acesta fiiind dependent de insulină, dar având și probleme cardiace. Avocatul edilului suspendat a ajuns la Arestul Central al Capitalei pentru a vedea dacă cererea sa a fost aprobată.

Este a doua solicitare a lui Sorin Oprescu de a fi dus la spital. În cursul zilei de luni, primarul suspendat al Capitalei a fost dus la Spitalul "Sfântul Ioan" pentru consultații, unde a stat aproximativ o oră. La întoarcerea în arest, avocatul acestuia a declarat că Oprescu a fost suspect de un preinfarct.