PROGNOZA METEO 11.09.2019  – 12.09.2019 

În țară vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat, după-amiaza și seara, vor fi posibile ploi de scurtă durată în Carpații Occidentali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, în Dobrogea și pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia, sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în nordul litoralului. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

La București vremea va rămâne frumoasă, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat ziua (viteze la rafală de până la 35…40 km/h) și în general slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO 12.09.2019  – 13.09.2019 

În țară vremea va fi caldă pe parcursul întregii zile. Cerul va avea înnorări trecătoare și doar pe suprafețe mici, mai ales ziua, în regiunile vestice și nord-vestice, vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-estul țării și pe crestele Munților Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre 2 grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

La București vremea va rămâne tot caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO 13.09.2019 – 14.09.2019 

Vremea va fi în continuare caldă în țară, iar în Câmpia Română, local, va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, în regiunile nordice, precum și în zonele montane, unde doar cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în sud-est și pe crestele Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Și la București vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO 14.09.2019  – 15.09.2019 

Vremea se va menține caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul țării și în zonele montane, unde doar pe suprafețe mici vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 31 de grade, iar cele minime în general între 7 și 17 grade.

La București se anunță vremea caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 15.09.2019  – 18.09.2019

Vremea se va răci în prima zi, când, în cea mai mare parte a țării, valorile termice vor fi sub cele specifice perioadei, apoi se va încălzi treptat. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la sfârșitul intervalului și în regiunile nordice.

În Capitală vremea se va răci în prima zi, până la valori termice apropiate de cele normale pentru această perioadă, apoi se va încălzi treptat. Condițiile de ploaie vor fi reduse.