După doi ani de derulare a proiectului pentru reactualizarea studiului de fezabilitate privind autostrada Sibiu-Piteşti, oficialii Companiei Naţionale de Administrate a Infrastructurii Rutiere se pregătesc să rezilieze contractul pe motiv că s-au înregistrat mari întârzieri. Odată cu rezilierea contractului  pentru actualizarea studiului de fezabilitate privind autostrada Sibiu-Piteşti, asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania, oficialii CNAIR decontează două facturi în valoare totală de 7,18 milioane euro.
În prezent, asocierea dintre firmele Spea-Tecninc Consulting (România) a predat doar  studiul de fezabilitate pentru două tronsoane din cele cinci ale autostrăzii. Asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania a câştigat contractul pentru revizuire/actualizare SF autostrada Sibiu-Piteşti, în valoare de 29.075.308,91 lei fără TVA, în vara anului 2015.

Anul trecut, Asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania a încasat aproximativ 3,6 miliane lei, avans pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti.