“Uitați fraților ce autostradă avem, fraților! România anilor 2019, accident pe Valea Oltului. Toată lumea circulă pe aici. Foarte frumos, așa peisaj să tot ai. Stăm aici de ore în șir. Au găsit românii noștri autostrada, asta e autostrada secretă. N-o știe nimeni. N-avem nevoie de autostrăzi, că le facem singuri”, sunt cuvintele care se aud pe fundalul înregistrării postate pe Facebook de Bogdan Hdm, cu titlul “Astăzi …02.01.2019.. s-a inaugurat noua autostradă Sibiu- Râmnicu Vâlcea”.
 
Pentru a nu sta ore în şir blocaţi în trafic din cauza unui accident pe valea Oltului, şoferii şi-au croit drum pe malul apei. Un video cu cei care au descoperit-o a fost postat pe Facebook.
 
Traficul a fost blocat, miercuri, pe Valea Oltului, din cauza unui accident provocat de un şofer care a adormit la volan, intrând pe contrasens şi lovind un alt vehicul.
Patru persoane au fost rănite în urma acestui accident produs pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 235+500 metri, pe raza localităţii Câinenii Mari.