Conform Registrului operaţiunilor generatoare de obligaţii de plată al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Tehnostrade, firmă administrată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a depus o factură de circa 42,2 milioane lei pentru proiectare şi executare autostrada Lugoj-Deva, Lot 4. Proiectul pentru cei 22,1 km de autostradă a început în vara anului 2013, lucrările au fost  blocate aproximativ doi ani, din cauza unor lilieci invizibili. Lucrările autostrăzii Lugoj – Deva, lot 4 costă aproximativ 419,3 milioane lei, stadiul fizic al proiectului este de aproximativ 70%.
În prezent, principalele probleme sunt afectarea stabilitaății unui stâlp al Transelectrica din cauza excavațiilor la baza versantului din zona Branișca și relocarea liniilor de înaltă tensiune.
Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva a întâmpinat mai multe probleme, lipsa autorizaţiilor de construcţie, avize de mediu şi diverse obstacole întâlnite pe aliniamentul celor 22 km de autostradă. În septebrie 2017, Spedition UMB-Tehnostrade a decontat o factură de aproximativ 19 milioane de lei.