Zilele Guvernului Cîțu sunt numărate! Îl vor afară cu orice preț: O să votăm cu drag înlăturarea acestui Guvern

Așadar, miercuri, George Simion a vorbit despre decizia pe care o va lua AUR în contextul unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, inițită de PSD. El a precizat că Alianța pentru Unirea Românilor va vota orice inițiativă pentru a înlătura actualul Guvern. Acesta a mai spus că, până în iunie, este timp să se re-echilibreze decalajul care există acum în Parlament.

“Merită criticat PSD, cu siguranță că este mână în mână cu această guvernare care restricționează drepturile fundamentale, învățământul, circulația, dar noi suntem în opoziție, votăm orice inițiativă pentru a înlătura acest guvern.

Sper să existe cât mai multe voturi și din partea PSD și de la UDMR și din partea celor nemulțumiți din PNL și să terminăm cu acest dezastru național numit guvernul Cîțu.

Până în iunie este timp să se re-echilibreze acest decalaj pe care îl avem în Parlament. Domnul Cîțu este deranjat de noi.”, spune George Simion.

”O să votăm cu drag înlăturarea acestui Guvern”

George Simion a mai spus că PNL a avut un eșec electoral masiv la ultimele alegeri și că în ceea ce privește politica economică a premierului, el nu vede niciun proiect de țară. Potrivit liderului AUR, premierul nu face ceea ce trebuie pentru industria românească și crește gradul de îndatorare a României. Din aceste motive, George Simion a precizat că AUR va vota cu drag înlăturarea acestui Guvern.

”Cu siguranță nu ar mai câștiga tot ei alegerile și guvernul domnului Iohannis, românii nu i-au votat pe cei de la PNL si USR-PLUS, au avut un eșec electorat masiv. V-aș contrazice în ceea ce privește politica economică a domnului Cîțu, nu vedem niciun proiect de țară.

Vedem că la practica economică nu face ceea ce trebuie pentru industria românească, nu știu dacă și-a luat toate examenele la teorie economică. Domnul Cîțu crește gradul de îndatorare a României, o să votăm cu drag înlăturarea acestui guvern” a declarat George Simion la Antena 3.

Moțiunea de cenzură, un scenariu din ce în ce mai posibil

Amintim că, liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat recent că va fi inițiată o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, fiind o acțiune normală penttru o forță care se află în opoziție. Marcel Ciolacu a mai precizat că actuala guvernare minte atunci când spune că nu are bani pentru anumite măsuri. În plus, Marcel Ciolacu a mai precizat că acesta ar trebui să ia programul de buget al social-democraților pentru că este mai bine alcătuit.

Sursa foto: INQUAM Photos, Liviu Chirica