În noaptea de duminică spre luni, șoferii ar putea avea probleme cu plata rovinietei și a taxei de pod. Anunțul a fost transmis chiar de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

“Luni, începând cu ora 00.10, este posibil ca emiterea rovinietelor si a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic, a anunțat, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Potrivit sursei citate, lucrările vor dura cel mult o oră.

Trebuie amintit că, după o îndelungă absență, românii au acum posibiltatea de a se folosi de mobil pentru a-și plăti rovinieta. Astfel, începând de ceva vreme, acum există opțiunea de plată a rovinietei și tarifului de trecere (e-tarif) a podului de la Fetești. Ele sunt din nou disponibile în aplicația mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România prin care se pot face plăți diverse în toate mediile – în magazinele online ale comercianților, la casele de marcat sau în mașinile de taxi ori direct în aplicație.

Aplicația mobilPay Wallet permite utilizatorilor să plătească tariful de trecere a podului Fetești indiferent dacă mașina este înmatriculată în România sau în alte țări.