Traian Băsescu a atacat dur PNL, susținând că la fel ca PSD şi la PNL constatăm că deasupra interesului naţional de a avea un guvern stabil, se află interesele de partid sau chiar doar interesele câtorva lideri politici. 

” PNL are teslă!

Şi ce credeţi că face PNL cu tesla? Să vedem.

Nu există țară în Uniunea Europeană în care partidele la putere să aibe ”pasiunea” de a își dărma propiile guverne. PDS-ul a făcut-o de două ori, PNL a anunțat deschis prin vocea președintelui său că urmează să-și provoace căderea în Parlament de două ori, după ce a contribuit din plin la reușita moțiunii de cenzură.
Contaminați de năravurile proaste ale PSD-ului (nu degeaba au făcut ei USL-ul) acum liberalii trâmbițează nevotarea guvernului „Ludovic al II-lea”.

Cum va răspunde PSD-ul dorinței liberalilor de a nu fi votat guvernul? Simplu: nu vor asigura cvorumul la momentele de vot. Poziţie extrem de uşor de justificat atâta timp cât liberalii nu-şi votează propriul guver.
PSD-ul se va prevala şi de aşteptarea deciziei CCR la întâmpinarea pe care a depus-o, tergiversâd votul pentru un nou guvern.

Și uite așa se intră într-o lungă perioadă de instabilitate politică care va avea ca plătitori PNL și Președintele României, cei care au luat puterea pentru a se juca de-a guvernele care cad.

Ca şi la PSD şi la PNL constatăm că deasupra interesului naţional de a avea un guvern stabil, se află interesele de partid sau chiar doar interesele câtorva lideri politici. Păcat! Este cert !

PNL are teslă !”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.