Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici a scris pe pagina sa de Facebook că minciunile continuă din partea PNL și în a doua zi de guvernare. Acesta dă asigurări că va da detalii după cele „12 zile de miere”. Teodorovici se întreabă cum ar putea PNL să „salveze” România, când „nu se pot nici măcar instala în ministere fără ajutor”.

„A doua zi de guvernare PNL… minciunile continuă (detalii după #AMR12ziledemiere)

Nu reușesc să depășească nivelul clasei întâi, când vin de mânuțe cu mama și tata, pentru a le da curajul să pășească în clasa frumos amenajată.

Doar că, dacă în prima zi de școală atitudinea e justificată de vârstă fragedă a protagoniștilor principali, situația e mult mai tristă și gravă având în vedere că vorbim despre guvernul unui stat european și democratic.

Să fie lipsa de autoritate sau incapacitatea de a-și asuma responsabilitatea unei guvernări și a deciziilor ce le presupune?

Premierul nu are autoritate nici cât un cub de gheață sub soare, dacă este nevoie de prezența președintelui la fiecare ședință de guvern.

Miniștrii nu au, la rândul lor, autoritate nici cât negru sub unghie, dacă trebuie să vină cu premierul-fără-autoritate ca să fie instalați în scaune.

Cum să ai așteptări de la cineva care nu are nici măcar minima decență de a se prezenta la noul loc de muncă, asumându-și, din primul moment, funcția pe care și-a dorit-o sau în care a fost numit?

Cum să „salveze” ei România, dacă ei nu se pot nici măcar instala în ministere fără ajutor?

#AMR12ziledemiere, #insistpentruRomania, #spuipnlspuiFAKE”, a scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.