Huncă afirmă că membrii conducerii organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, care i-au cerut demisia, „refuză să accepte că drumul pe care sunt călăuziţi de conducătorii vremelnici nu este drumul dezvoltării României, asumat în campania electorală, care trebuie să definească social-democraţia”.

„Dragii mei, mi-aţi solicitat un act de demnitate. Eu consider că l-am făcut deja, alegând să nu slujesc o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beţia puterii şi de propriile interese”, a afirmat Mihaela Huncă.

Comitetul Executiv Judeţean al PSD a adoptat, luni seară, în unanimitate, o rezoluţie potrivit căreia parlamentarii social-democraţi botoşăneni trebuie să susţină programul de guvernare şi să adopte în Parlament în continuare toate proiectele legislative necesare îndeplinirii acestuia.

De asemenea, tot cu unanimitate de voturi, aceeaşi structură politică i-a solicitat deputatului Huncă, care şi-a dat, săptămâna trecută, demisia din partid, să facă un act de demnitate şi să renunţe la mandatul de deputat pe care l-a obţinut pe listele PSD, întrucât nu îi mai reprezintă pe alegătorii care au votat acest partid.

Deputatul Mihaela Huncă şi-a anunţat, pe 5 septembrie, demisia din PSD. Într-o postare pe Facebook, Huncă scria că nu poate fi de acord cu viziunea conducerii PSD, al cărei unic demers politic „este acum o luptă absurdă, fără argumente şi fără folos pentru cetăţeni, cu toată lumea care i se opune”.


Te-ar putea interesa și: