Cu o înălțime de 3 centimetri și o masă de 342 grame, S1 LED este proiectorul portabil perfect pentru profesioniștii care călătoresc frecvent. S1 este un proiector uimitor cu o baterie reîncărcabilă de 22Wh, funcționând până la 3 ore per reîncărcare. Bateria internă îi permite acestui model să funcționeze ca sursă de energie de 6000mAh pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile.

Cu cea mai scurtă distanță de proiecție din această categorie, S1 afișează o imagine cu diagonala de 41 de inci de la o distanță de numai un metru, fiind ideal pentru prezentările în spațiile restrânse. S1 integrează o sursă de lumină LED cu luminozitatea de 200 lumeni și o gamă cromatică extinsă de 100% NTSC pentru a oferi imagini foto-realiste. Sursa de lumină este prietenoasă cu mediul înconjurător având o durată de viață de 30.000 de ore, ceea ce se traduce în economii pe termen îndelungat fără a mai fi necesară înlocuirea lămpii. Utilizarea LED-urilor îi permite modelului S1 să pornească instant și nu va întârzia video prezentarea.

S1 oferă un sunet bogat prin difuzoarele ASUS SonicMaster și este compatibil cu laptop-urile, media playerele și consolele de jocuri grație portului HDMI. MHL (Mobile High-Definition Link) permite proiectorului S1 să preia conținut de la un dispozitiv mobil compatibil, încărcându-i bateria în același timp.

 

Te-ar putea interesa și: