Conform sursei citate, printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei Guvernului de miercuri se mai numără un proiect de lege pentru completarea Anexei la Legea 339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante şi psihotrope şi un proiect de lege privind Statutul inspectorului de muncă.

Executivul ar mai putea discuta trei proiecte de lege privind desfiinţarea Universităţii Financiar-Bancare din Bucureşti, a Universităţii ”Mihai Eminescu” din Timişoara şi a Universităţii ”George Bariţiu” din Braşov.

Totodată, pe ordinea de zi s-ar mai putea afla miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG privind acordarea cetăţeniei române sportivului Filip Despotovski.

Pe agenda Executivului se află şi un memorandum privind modificarea schemei de ajutor de minimis pentru participarea la festivaluri şi târguri de filme, interne şi internaţionale, precum şi a schemei de ajutor de minimis pentru distribuirea şi exploatarea filmelor româneşti de toate genurile, în aplicarea prevederilor Ordonanţei 39/2005 privind cinematografia.

Un alt memorandum care va fi discutat de Guvern se referă la aprobarea iniţierii şi negocierii Protocolului de colaborare în domeniul turismului între Ministerul Turismului din România şi Ministerul Dezvoltării Economice şi Comerţului din Ucraina. AGERPRES