Fostul premier Victor Ponta susţine că, atunci când a spus că PSD a fost confiscat de un grup infracţional organizat, „harabagiii lui Dragnea de la televiziuni” l-au insultat şi etichetat ca fiind trădător şi că este cu statul paralel. El spune că foştii premieri Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose au păţit la fel, dar şi senatoarea Ecaterina Andonescu, cea care a cerut ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate. Ponta spune că vrea să vadă dacă primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va fi acuzată că este „securistă”, precizând că „propaganda bolşevică îl va distruge în final pe Dragnea, PSD, Guvernul şi Parlamentul”.

“Ah – când am spus eu că PSD a fost confiscat de un grup infracţional organizat, harabagiii lui Dragnea de la televiziuni m-au împroşcat cu insulte şi etichete de trădător şi că sunt cu Statul Paralel (acela la care tăia Dragnea porcul şi unde mângâia ghipsul lui Kovesi)”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook, citat de news.ro.

Ponta a explicat că foştii premieri Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, dar şi senatoarea PSD Ecaterina Andronescu au fost acuzaţi de diverse lucruri când l-au criticat pe Liviu Dragnea.

“Şi Grindeanu a spus şi a aflat de la Dragnea chiar în Parlament că e securist (după care a fost ierta> şi exilat la ANCOM (un fel de Editură Tehnică din anii 80. Şi Tudose n-a mai suportat hoţiile pe care era pus să le facă şi a aflat că e securist şi că e contra Partidului după ce a refuzat să fure toate companiile de stat cu Fondul Suveran. Ecaterina Andronescu a spus acelaşi lucru şi harabagiii au spus că e vândută lui Iohannis”, a mai scris acesta.

De asemenea, Ponta spune că atunci când fostul premier Adrian Năstase a publicat o analiză similară şi “Dragnea a plătit bani grei să nu apară nicăieri la televizor”, liderul PSD nu a putut să meargă la Năstase să îi spună că este cu statul paralel pentru că “era prea de tot”.

Ponta a afirmat că vea să afle dacă Firea e securistă sau cu statul paralel, susţinând că această propagandă îl va distruge pe Liviu Dragnea, iar alţii au datoria “să spună public ceea ce spun doar în şoaptă pe la colţuri”.

Aştept să aflu de Gabriela Firea dacă e securistă, omul Statului Paralel sau plătită de Soros şi să îi ceară înapoi trandafirii dăruiţi tandru în curtea din Kiseleff”  Această propagandă bolşevică îl va distruge în final pe Dragnea, dar va distruge şi PSD, şi Guvernul şi Parlamentul. Toţi cei care acum tac din gură că să se mai înfrupte puţin din funcţiile, maşinile şi secretarele date de Dragnea sunt mai vinovaţi chiar decât el! Ceilalţi au datoria să se ridice şi să spună public ceea ce spun doar în şoaptă pe la colţuri şi să îşi asume riscurile pentru poziţia lor!”, mai precizează Ponta.


Te-ar putea interesa și: