Mircea Badea, verdict crunt despre prețul combustibilului: „Este o teză moartă! Nu există niciun fel de soluție”

Așadar, acesta a vorbit la emisiunea „În gura presei” despre situația actuală cu care se confruntă șoferii din România și o posibilă soluție pentru această problemă.

„Asta e înspăimântător. Pretenția maneliștilor că rezolvă ei problema prețului combustibilului e de un ridicol entuziasmant. Ceea ce este pentru mine şocant e că dintre toţi oamenii politici care spun ei lucruri şi se îngurguţează cu benzina (Doamne, ce spectacol!), de departe, şi asta e înspăimântător, raţional cât de cât mi se pare domnul Cîţu.

Asta e cu adevărat înspăimântător. Domnul Cîţu nu bate câmpii în câteva lucruri pe care le spune cu privire la preţul combustibilului. Restul sunt într-un delir din ăsta bolşevic, diliu complet şi cumva mie îmi convine asta.

Cred că politicienii cu delir bolşevic şi îngurguţare populistă scârboasă cumva se joacă cu nişte forţe pe care nu le înţeleg şi (…) cred că vor face o prostie cu efecte crâncene. (…) Nu există niciun fel de soluţie, nici măcar un fel de soluţie cu privire la preţul combustibilului, este o teză moartă, nu ca dezbatere, dar niciun fel de soluţie nu e.

În primul rând, inflaţia nu va fi rezolvată pe planeta Pământ, iar pretenţia maneliştilor din România că rezolvă ei problema preţului combustibilului e de un ridicol entuziasmant”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

PSD prezintă două soluţii concrete pentru reducerea prețurilor la combustibili

Amintim că social democrații au găsit două soluții care pot pune capăt crizei prețurilor la carburanți. Într-un comunicat transmis astăzi, PSD susține că pentru reducerea prețurilor la combustibili există două soluții.

Mai exact, prima dintre ele o reprezintă introducerea unui preț maximal, iar cea de a doua ar putea fi limitarea adaosului pe lanțul comercial.

Totodată, reprezentanții partidului mai transmit că Ministerul Finanțelor a pus deja la dispoziția Ministerului Energiei toate datele necesare pentru o reglementare justă.

„PSD a prezentat soluțiile pentru reducerea prețurilor la combustibili prin plafonare, respectiv introducerea unui preț maximal sau limitarea adaosului pe lanțul comercial. Acest lucru nu a exclus colaborarea între toate partidele din Coaliție pentru identificarea soluției potrivite.

De altfel, Ministerul Finanțelor a pus la dispoziția Ministerului Energiei toate datele necesare pentru o reglementare justă în acest domeniu”, potrivit unui comunicat de presă.