Noul capitol are ca scop transformarea Go Travel în cea mai mare companie de turism din România, arată un comunicat.

„În ultimii ani, Go Travel a investit puternic în tehnologie, de la soluții ERP, unelte tip Self-Booking pentru rezervarea de servicii turistice complete, până la creșterea capacității de retail și a prezenței noastre online.

Scopul și strategia noastră de-a lungul anilor a fost transformarea Go Travel dintr-o agenție de turism convențională într-o companie de tehnologie de ultimă oră”, arată comunicatul.

Go Travel a evoluat de la o cifră de afaceri de 14 milioane de euro, în 2016, la 23 de milioane de euro, în 2018.

Noua echipă de conducere proiectează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro în 2019, datorată conturilor de corporații importante intrate recent în portofoliul companiei.

Având peste 20 de ani experiență în industria turismului, Remus Vișan și-a început cariera cu Millennium Corporate Travel, continuând cu dezvoltarea Paravion, de la o agenție locală, 100% online, într-o companie competitivă la nivel european și cea mai mare din România. În 2015 și 2016, Remus Vișan a fost vicepreședinte al ANAT și președinte interimar al ANAT.

În anul 2017, s-a alăturat echipei Memento Group Holding BV, gestionând activitatea online și de transport a tuturor companiilor din Grup. Grupul Memento, fondat de Christian Tour, cu sediul în Amsterdam, este format din 9 companii europene (România, Marea Britanie, Turcia, Spania, Moldova, Grecia, Polonia, Ungaria și Serbia).

Fondată în 1992, Go Travel SunMedair a fost prima companie de turism din România ce a folosit sistemele GDS/CRS Amadeus și una dintre primele opt companii de Travel management care au primit licențierea IATA în România.

Compania Go Travel are două filiale în două țări (România și Moldova), conduse din București, respectiv Chișinău.