Compania a scos la concurs un post de analist raportare care se adresează persoanelor licențiate în Finanțe, IT, Contabilitate și/sau Economie și care au experiență de lucru de cel puțin un an. Candidatul ideal are o abordare riguroasă, dispune de abilități de analiză şi sinteză și de capacitatea de a înțelege diferite concepte de afaceri. Este necesară și cunoașterea foarte bună a limbii engleze.

În sarcina viitorului angajat va intra verificarea calității datelor, executarea de rapoarte, crearea șabloanelor de raportare, precum și definirea nevoilor de raportare.

Află AICI mai multe detalii despre acest job.

 

 

Alte trei joburi vizează poziția de Senior Beta Team. Pentru a ocupa aceste posturi, sunt necesare studii tehnice de specialitate mecanică sau electrică, cunoașterea metodelor de fiabilitate (FMEA, RCM, WCM, TPM), a metodelor de analiză (Why – Why, Ishikawa, Pareto, SPC), precum și de Project Management, SAP-PM. Este necesară și cunoașterea limbii engleze.

Aria de responsabilitate este mentenanța. Responsabilitățile principale sunt: dezvoltarea proiectelor de mentenanță, întocmirea planului de mentenanță excepțională, asigurarea documentației tehnice, definirea criticității echipamentului și a pieselor de schimb etc.

Dacă ești interesat de acest job, află AICI mai multe detalii.

 

 

De asemenea, ArcelorMittal caută să angajeze șase specialiști pentru funcția de inginer metalurg. Printre cerințele formulate de angajator se numără: studii superioare în Metalurgie – Știința și Ingineria Materialelor, gândire analitică, abilitatea de a lucra cu date și informații complexe, comunicare eficientă și abilitatea de a lucra în echipă, cunoștințe de limba engleză. Vor fi avantajați candidații care au cunoștințe de statistică.

Printre responsabilitățile principale ale acestui job sunt colectarea și analiza parametrilor de proces, fiabilitatea proceselor și îmbunătățirea capabilității și a volumului de producție.

Poți vedea AICI mai multe detalii despre acest job și unde să-ți depui CV-ul.

 

 

Alte două posturi vizează funcția de Programator C++, C#, Java Script, .NET, SQL, PL/SQL. Sunt așteptate CV-urile absolvenților de studii cu profil informatic(Cibernetică, Informatică Economică, Automatică, Știința Calculatoarelor sau Diploma de Master în unul dintre aceste profile).

Doritorii să se angajeze pe unul dintre aceste posturi trebuie să aibă cunoștințe avansate de programare C++, C#, Java Script, .NET, cunoștințe Baze de date Oracle, SQL, PL/SQL (nivel avansat), Oracle Forms, Oracle Reports, cunoștințe generare și manipulare XML data etc.

Află AICI mai multe detalii despre acest job.