Dacă îți place să călătorești în toată lumea și să fii plătit pentru asta, ești invitat să aplici pentru un job pe un vas de croazieră. Acest loc de muncă îți va da posibilitatea să cutreieri lumea, să vezi locuri în care până acum doar ai visat să ajungi, să cunoști oameni de culturi și naționalități diferite și să ai parte de experiențe noi.

Compania de recrutare Job Selection și Royal Caribbean International & Celebrity Cruises așteaptă în această perioadă CV-urile candidaților să ocupe unul dintre posturile disponibile. Este vorba despre 125 de joburi de assistant waiter, 50 de joburi pentru activitatea de bar (bartender, bar utility, bar server, bar waiter și wine tender), precum și 12 joburi pe partea de alimentație (chef de partie, chef de rang, 3rd cook, commis-1, commis-2).

Condițiile obligatorii pentru candidați sunt: vârsta minimă de 21 de ani, limba engleză la nivel conversațional, experiență anterioară în domeniul pentru care vrea să se angajeze. Cazarea și mesele sunt asigurate de angajator, iar contractul de muncă se va încheia pentru o durată de șase luni cu posibilitate de prelungire.

Preselecțiile vor avea loc pe Skype sau la sediul Job Selection din Brașov, în luna octombrie.

Află AICI mai multe detalii despre acest job și trimite CV-ul.