Apple ar putea renunţa la Shuffle, cel mai ieftin iPod din gamă. Scenariul din cazul iPod Classic se repetă. Cererea pentru componente este tot mai redusă, iar Apple a anunţat personalul din magazine că acesta nu se mai găseşte în stoc, fără a menţiona o dată când acesta va reveni.

Shuffle este cel mai ieftin iPod şi unul dintre cele mai accesibile produse Apple. Cei care vor un iPod Shuffle, în prezent, trebuie să aştepte până la 10 zile pentru a-l primi. În mod normal modelele iPod sunt livrate în 24 de ore.  Acest lucru poate însemna că, fie Apple pregăteşte un nou model, fie va termina produsul defintiv.

Nu ar fi suprinzător ca Apple să oprească vânzările pentru iPod Shuffle.  După lansarea Apple Watch, în luna septembrie a anului trecut, modelul iPod Classic nu se mai găsea în magazinul online.

Tim Cook, CEO Apple, declara ulterior că Apple nu a dorit să oprească vânzările pentru iPod Classic, dar acesta nu s-a mai putut fabrica din lipsă de componente.

“Nu am mai găsit componente nicăieri pe acest Pământ. Nu a fost ceva intenţionat. Cererea pentru iPod Classic era oricum foarte mică”, declara Cook.

Te-ar putea interesa și: