Zece aplicaţii gratuite, cu o valoare de peste 30 de dolari, vor fi oferite gratuit la fiecare 60 de zile. Consumatorii LG Windows Phone 7 pot descărca aceste aplicaţii gratuit, pe o perioadă de 60 de zile, prin intermediul LG Application Store, care va fi accesibil direct pe terminalele LG ce beneficiază de Windows Phone 7.

Anumiţi dezvoltatori de aplicaţii Windows Phone 7 vor beneficia de oportunităţi exclusive de marketing şi resurse pentru promovarea aplicaţiilor lor împreună cu LG. Mai mult, dezvoltatorii respectivelor aplicaţii vor beneficia şi de un suport promoţional prin activităţile de marketing desfăşurate de LG si Microsoft  pentru Windows Phone.

 LG va promova noile aplicaţii prin evenimente de vânzări organizate în magazine şi pe pagina de Facebook a LG Mobile Global (http://on.fb.me/bltMvp), creând astfel o piaţă mai mare pentru dezvoltatori şi oferindu-le posibilitatea să interacţioneze mult mai intens cu publicul lor  ţintă.
În plus, LG va oferi utilizatorilor Windows Phone 7 acces gratuit la un număr mai mare de aplicaţii dezvoltate direct de către companie. Aceste aplicaţii vor fi de asemenea disponibile şi în LG Application Store şi vor conţine funcţii pentru reţelele sociale precum Type n Walk şi Voice SNS, precum şi funcţii practice precum Subway AR.

SURSA: LG