Într-o postare pe contul personal de socializare Oana Pellea vine cu o veste proastă pentru fanii ei. Actrița a anunțat că nu va mai putea juca în spectacolul „Scaunele” care va avea loc pe 10 octombrie, cerându-şi iertare de la cei care au cumpărat bilete.

Totodată, aceasta a mai adăugat că motivul pentru care a nu va participa la spectacol îl reprezintă izolarea. Oana Pellea susține că deși s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin, a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus care nu a spus nimic.

În acest context, actrița a luat decizia de a se izola timp de 7 zile și totodată de a se și testa. Ea a mai lansat și un atac dur la adresa celor care nu se vaccinează, precizând că ”visează” la ziua în care oamenii vor deveni ”informați și responsabili.

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii… Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într-o comunitate și să nu spui nimic de frică să nu îți pierzi locul de muncă… Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili”, a anunțat Oana Pellea.

Oana Pellea se izolează 7 zile

În ceea ce privește spectacolul ”Scaunele” din 10 octombrie, actrița a declarat că preferă să fie responsabilă și să nu îi pună pe cei din jur în pericol. În acest context, Oana Pellea a informat conducerea Teatrului Bulandra și că nu va juca în spectacol, precizând că regretă faptul că a ajuns într-o astfel de situație.

„Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a mai precizat actrița Oana Pellea.