Marina Voica a întâmpinat dificultăți la ridicarea trofeului

Celebra artistă de muzică ușoară, Marina Voica, a surprins publicul Festivalului de la Mamaia cu greutatea sa foarte mică. Vedeta a primit un premiu pentru activitatea sa artistică la cea de-a 60-a ediție a Festivalului care s-a desfășurat luna trecută.

Chiar și ridicarea premiului, care cântarea aproximativ 2 kilograme, ia pus ceva probleme artistei, după cum a mărturisit. La cele 39 de kilograme, Marina Voica a avut oarecare probleme când a fost nevoită să ia trofeul.

„Premiul de la Mamaia cred că are mai mult de 2 kilograme. Și la kilogramele mele … Am 39 de kilograme. Trofeul e din metal și gros, așa. E foarte frumos făcut. M-am simțit extraordinar la Mamaia. A fost frumos”, a declarat Marina Voica pentru viva.ro.

Marina Voica a împlinit recent 87 de ani, dar reușește în continuare să impresioneze pe toată lumea. Ea continuă să cânte live, uimindu-l și pe artistul Aurelian Temișan. Acesta a fost vizibil emoționat când a auzit-o cântând la festival și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia a revenit după 11 ani de absență cu o ediție aniversară de 60 de ani. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 25 – 27 august și a adus pe scenă nume sonore ale muzicii ușoare românești.

Artista a mărturisit că nu ține regim

În urmă cu doi ani, artista a suferit o operație pe cord. Ea vorbea la scurt timp după operație despre situația greutății sale. Ea a mărturisit că nu ține un regim strict și chiar dorește să se îngrașe, dar acesta e metabolismul ei acum.

„Nu țin regim. Stomăcelul meu nu primește mai mult, eu vreau să mă îngraș, am slăbit și poate cer prea mult de la organismul meu să revină la normal. (…) Am 36 kg și când mă urc pe cântar, de obicei, o zecime din kilogram, nu mai iau în greutate.

Mă cântăresc, nu prea crește, fiindcă ceva trebuie făcut mai mult decât doar alimentar. Nu mănânc pâine în afară de două felii. Nu pot, nu mănânc mâncare cu pâine, stric gustul mâncării dacă mai mănânc mâncare cu pâine.

Mama mea era disperată că nu mâncam pâine. Dacă e pâinea bună și proaspătă pot mânca o franzelă întreagă! Mama mea nu m-a trimis niciodată după pâine”, mărturisea Marina Voica pentru Ciao.