Dezvăluirea momentului în lumea monenă autohtonă. Judecătorii i-au decis soarta lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Hotărârea magistraților este definitivă.

Alex Bodi, eliberat din arest

Alex Bodi, ex soțul Biancăi Drăgușanu, va fi eliberat din arest după ce magistrații Curții de Apel Craiova au decis că acesta poate fi cercetat și în arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este anchetat într-un dosar de crimă organizată care privește infracțiuni de proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

Alex Bodi a fost ridicat de mascați, la data de 11 noiembrie, din vila sa din Voluntari, în cadul unei acțiuni organizate de polițiștii craioveni specializați în combaterea criminalității organizate. Acesta a fost apoi arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat că ar fi făcut parte dintr-o grupare de traficanți de carne vie condusă de nașul copilulului său, temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru.

În urmă cu trei zile, avocatul lui Alex Bodi a introdus la tribunalul Dolj o cerere de preschimbare a măsurii preventive Judecătorii au fost de acord, însă procurorii DIICOT au atacat decizia Curtea de Apel Craiova.

Contestația s-a judecat, joi, în regim de urgență, iar magistrații s-au pronunțat, vineri, respingând apelul formulat de DIICOT. Totuși, cu toate că au hotărât eliberarea lui Alex Bodi, acesta va trebui să stea, mai departe, în arest la domiciliu.

Alex Nicolae Bodi este acuzat de procurorii DIICOT că ar fi exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul Germaniei, care îi trimiteau, în România, banii câștigați de la clienți. Există mărturii legate de chinurile la care erau supuse fetele dar și despre unele conflicte de stradă pe care acesta le-ar fi avut cu alți proxeneți, de la care ar fi încasat taxe de protecție sau i-ar fi alungat din orașele în care se prostituau fetele controlate de el, pentru a elimina concurența.

Una dintre fetele pe care Bodi le-ar fi dus într-un bordel nemțesc este, conform procurorilor, chiar prima lui soție, alături de care are doi copii.