Alex Bodi este în corzi și ar putea rămâne fără bunurile înregistrate pe numele său dacă se dovedește că acestea au fost achiziționate cu banii obținuți din comiterea unor infracțiuni. Mai mult decât atât, acestea ar putea fi vândute pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele victime.

Anunțul inventarieii averilor celor implicați în gruparea criminală din care ar fi făcut parte și Alex Bodi a fost făcut de către anumite surse din rândul anchetatorilor.

Procurorii DIICOT deja au stabilit că o mare parte din sumele de bani obținute de pe urma femeilor traficate în străinătate ajungeau la liderul grupării, Adrian Tâmplaru, cel care ar fi investit sumele în diverse imobile din țară și din străinătate. Mai mult decât atât, acesta și-a cumpărat mai milte apartamente dar și o pensiune în Sibiu. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, liderul grupării a deschis și un restaurant în Germania pe care l-a numit Hermannstadt Grill Haus, notează gândul.ro.

Majoritatea membrilor ar fi acționat la fel

Anchetatorii au anunțat că majoritatea membrilor grupării au acționat în același mod și au investit în zona imobiliară în special.

Mai mult decât atât, aceștia au decis că pună presiune mai mare pe fetele pe care le traficau și au ajuns să le perceapă inclusiv taxa de protecție.

„T.A.C. (Tâmplaru Adrian Constantin) obișnuia să perceapă taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi”, B.A.N. (Bodi Alex Nicolae) și J.F.A. recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora.

Frecvent, taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de liderul grupării, împrejurări în care membrii grupării pretindeau de la victime sume tot mai mari, recurgând deseori la violență pentru a le obține”, se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă întocmit de procurorii DIICOT.

Averea uriașă a lui Alex Bodi

Alex Bodi, fostul soț al Biancă Drăgușanu a aratat că deține o avere uriașă, motiv pentru care anchetatorii urmează să stabilească daca aceasta ar fi fost obținută din cauza comiterii de infracțiuni. În cazul în care se dovedește că banii pe care îi are Alex Bodi provin din infracțiuni, procurorii vor pune sechestru pe aceștia.

Presa a scos la iveală că Alex Bodi deține mai multe vile atât la Medial cât și în județul Ilfov, așa cum este imobilul din Voluntari din care a fost ridicat de trupele speciale, spune sursa anterior menționată.

Există zvonuri potrivit cărora fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar deține o casă la Monte Carlo, pentru care ar fi plătit nu mai puțin de două milioane de euro.

Colecție impresionantă de mașini

Averea lui Alex Bodi nu se termină doar la case. Acesta are deține o colecție impresionantă de mașini de lux, foarte multe modele fiind rare.

Recent, acesta și-ar fi achiziționat un autoturism e teren Lamborghini Urus, însă ar mai deținei mai deține un Lamborghini Aventador SV, care este unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume, dar ar mai avea și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, și un Bugatti Chiron.