Alex Bodi a fost întrebat de Denise Rifai în legătură cu sumele de bani pe care le cheltuie zilnic. Bărbatul nu a ezitat să răspundă: mesele în oraș și călătoriile de afaceri sunt lucruri pentru care afaceristul plătește zilnic aproximativ 1.000 de euro.

„Nu țin evidența, pentru că zilele diferă, zonele și țările diferă. Nici nu vreau să mă pronunț, să nu sune cumva…Depinde, pentru că eu îmi petrec timpul acasă, mănânc în oraș, merg la cumpărături, a declarat Alex Bodi.

Conturi blocate, bani cheltuiți

Afaceristul a declarat că deocamdată are conturile blocate, dar că nu ține cont de banii cheltuiți.

”În momentul de față, eu am toate conturile blocate, din cauza arestării mele. Deci, eu nu știu ce bani îmi intră în conturi, pentru că nu se poate. Am de încasat de pe urma unor chirii, firmele.

Cheltuiesc pe zi 500-1000 de euro, depinde când ieș, depinde de zi, dacă e weekend. Nu țin evidența, dar se cheltuie banul. Se duc 30-40.000 de euro pe lună, cu ce am de plătit, cu una alta”, a spus Alex Bodi, în emisiunea lui Denise Rifai de pe Kanal D.

Alex Bodi încasează anual un milion de euro din afacerile pe care le-a dezvoltat în Germania.

Alex Bodi a plătit 1.000 de euro pentru o friptură

La colecția acestuia se adaugă și un Lamborghini Aventador SV, un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith cu motor V12, o limuzină Mercedes-Maybach S 650 cu motor V12, un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar și un avion privat care valorează 13 milioane de dolari.

El mai deține și un palat în zona Pipera din Capitală, pe care la un moment dat a dorit să îl vândă cu 875.000 de euro.

Alex Bodi, aroganțe la malul mării

Într-o postare pe pagina personală de socializare, afaceristul Alex Bodi și-a informat urmăritorii că a decis să meargă în weekend la Mamaia, doar pentru a lua masa.

Mai exact, acesta a optat pentru o friptură în foiță de aur, la un restaurant de fițe de pe litoralul românesc, iar după masă, acesta a plecat direct în Muntenegru în vacanță.

Friptura pe care a ales-o Alex Bodi nu a fost una oarecare. El a comandat-o cu câteva zile înainte să ajungă la mare, la un restaurant din stațiune, scrie Replica de Constanța.

Totodată, acesta a postat chiar și o imagine cu meniul pe care și l-a comandat, pentru ca fanii să vadă aroganța făcută de acesta. În ceea ce privește suma pe care fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi plătit-o, potrivit sursei citate, un astfel de preparat se vinde cu prețuri cuprinse între 800 și 1.200 de euro.

Amintim faptul că Alex Bodi a avut probleme cu legea. În noiembrie anul trecut, acesta a fost arestat pentru trafic de persoane și proxenetism.