Denise Rifai revine duminica aceasta cu o nouă ediţie incendiară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Cine este, cu adevărat, Alexandru Nicolae Bodi?

De data aceasta, telespectatorii vor putea afla detalii despre un personaj controversat. Alex Bodi vine duminică la “40 de întrebări”, pentru a clarifica o serie de aspecte spinoase referitoare la acțiunile sale, apărute în spațiul public. Emisiunea va fi difuzată de postul Kanal D, începând cu ora 22:45.

Alexandru Nicolae Bodi, în vârstă de 38 de ani, a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o presentă constantă în presa mondenă. S-a născut la Mediaș, într-o familie modestă. La 18 ani pleca din România, iar apoi s-a întoars în țară prezentându-se ca un om de afaceri de succes.

Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu.  În prezent, Alex Bodi se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională infracțională.

Ce se ascunde în spatele scandalurilor în care a fost implicat Alex Bodi puteți afla chiar de la acesta, duminică, de la ora 22:45, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Iată câteva dintre întrebările incomode la care va trebui să răspundă fostul soţ al Biancăi Drăguşanu!

Acestea sunt câteva din întrebările la care Alex Bodi va trebui să răspundă în ediția de duminică a “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:45, la Kanal D.

“De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”

“Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”

“V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”

“Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”

“Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”

“Sunteți zgârcit sau răzbunător?”

“Ce înseamnă să fii mafiot?”