Alex Bodi, fostul Biancăi Drăguşanu, se bucură de vacanţă alături de Oana Marica. Iată însă că cei doi nu sunt singuri!

Cine a mai mers alături de Alex Bodi în vacanţă?

În fotografiile publicate de Bodi pe Instagram pe poate vedea că el este însoţit în această vacanţă şi de fiica sa.

Fotomodelul Oana Marica, poreclită “Bunesa”, care a avut în trecut o relaţie şi cu fotbalistul Marius Niculae, dar şi cu alţi bărbaţi cu bani din România, este acum în vacanţă cu Alex Bodi. Ea a postat pe reţelele de socializare imagini din avionul privat cu care cei doi au plecat spre destinaţia lor, iar de atunci au apărut tot felul de imagini din concediul extravagant.

Alex şi Oana nu sunt însă singuri. Afaceristul este însoţit de fiica sa cea mare, după cum se vede în unele imagini, iar Oana Marica apare alături de câteva dintre prietenele sale.

După certuri şi împăcări, relaţia a trecut la un alt nivel?

Este probabil un semn că relaţia dintre cei doi a avansat deja la un alt nivel, având în vedere că Oana a cunoscut-o pe fiica lui Alex Bodi, iar ei au deja şi prieteni comuni, relatează SpyNews.

Relaţia celor doi pare una extrem de zbuciumată: Alex şi Oana ba se ceartă, ba se împacă, însă asta nu este o noutate pentru fostul partener de viaţă al Biancăi Drăguşanu.

În urmă cu o săptămână, el declara ferm că este un bărbat singur. Iată însă că totul s-a schimbat la 180 de grade, iar cei doi par acum topiţi unul după celălat în vacanţă.

“Nu am ce să spun, că nu există. Da, eu sunt singur. Sunt chiar ok. Nu trebuie să merg în vacanțe cu nimeni. Compania ar fi ultimul lucru de care ar trebui să țin cont. Momentan, cel mai important lucru e liniștea mea”, declara Alex Bodi acum o săptămână.