Se pare că a avut loc marea împăcare între Alex Bodi și Oana Marica. După ce și-au dat unfollow de pe rețelele de socializare și afaceristul se declara un bărbat singur, iată cum s-a afișat alături de partenera lui.

Cei doi s-au afișat împreună într-un avion privat, semn că au plecat într-o nouă vacanță. Înainte de a posta imagini din cabina avionului privat, întâmplător sau nu, Alex Bodi și Oana Marica au mers la aceeași petrecere. Totuși, cei doi încă nu au început să se urmărească pe rețelele de socializare, după ce și-au dat unfollow, semn că alex Bodi și Oana Marica au de gând să fie discreți cu această împăcare.

Alex Bodi și Oana Marica s-au împăcat

Oana Marica a postat pe rețelele de socializare, mai exact pe Instagram, câteva imagini din cabina unui avion privat. În una dintre filmări apare și Alex Bodi, iar cei doi erau singuri în cabină, alături de echipaj. Mai mult decât atât, în dreptul videoclipului cu pricina, Oana Marica a publicat și o inimioară, semn că putem vorbi despre o împăcare între ea și Alex Bodi.

Înainte de despărțire, Alex Bodi și Oana Marica au avut parte de o vacanță în Monaco, alături de prieteni de-ai afaceristului. La momentul respectiv, Oana Marica a postat un video pe Instagram, în care l-a surprins și pe Alex Bodi în timp ce sărea în piscină. Totuși, în aceeași vilă în care cei doi s-au cazat, afaceristul a mers și cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, sau fosta lui iubită, Daria Radionova.

De altfel, și pe celelalte partenere Alex Bodi le-a dus în vacanță tot cu avionul privat. Înainte să plece cu Oana Marica, bărbatul a fost plecat în Santorini și toată lumea bănuia că a ales aceeași destinație de vacanță ca Bianca Drăgușanu pentru a se revedea cu ea.