Se pare că relația celor doi a fost salvată chiar de nașa băieților cuplului, Adelina, soția lui Cristi Chivu, scrie impact.ro. După ce totul a fost dat în vileag, Marica s-a certat puternic cu iubita sa, dar a fost salvat de Adelina care a reușit să o determine pe Ioana să se mai gândească la ideea de a-l părăsi pe Ciprian Marica.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap”, au mărturisit apropiați ai cuplului, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Marica și-a cerut și scuze public pe Facebook

„Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, înjurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați. Aveti grija de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!”, a scris fotbalistul în urmă cu o săptămână pe Facebook.