Cristian Cioacă a fost eliberat din detenție anul trecut. Acesta a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare pe 18 iunie 2014. El a fost considerat principalul suspect în cazul dispariției fostei sale soții, Elodia Ghinescu. A fost însă eliberat din închisoare după numai 10 ani.

Misterul dispariției Elodiei Ghinescu persistă și în prezent, deoarece cadavrul său nu a fost găsit niciodată și nu există dovezi concrete care să conducă la o locație precisă sau să explice cum a dispărut avocata.

Cel considerat a fi autorul crimei a fost eliberat recent și a început o nouă viață. Detaliile despre viața lui de acum sunt puține, iar locul său de reședință rămâne necunoscut. Cu toate acestea, unele surse au dezvăluit informații despre activitățile sale actuale și despre motivul pentru care a preferat să rămână în umbra de când a fost eliberat.

Elodia - Cristian Cioacă
Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu; SURSA FOTO: captură de ecran YouTube

Cristian Cioacă ar lucra ca șofer pentru avocata sa

Conform informațiilor obținute, se pare că Cioacă lucrează acum ca șofer pentru avocata care l-a reprezentat în instanță, Maria Vasii. Există mai multe mărturii care confirmă prezența sa în compania ei. Întâlnirile sunt însă rare și dificil de confirmat, deoarece fostul polițist preferă să evite contactul cu oamenii și să rămână în umbră.

„Cioacă acum lucrează ca și șofer pentru avocata lui, Maria Vasii. L-au văzut mai multe persoane în asemenea ipostază, dar nu merge peste tot cu ea ca și șofer pentru că se mai ferește.

Mama Elodiei nu este dezamăgită de faptul că Cioacă a fost eliberat. Ea este de părere și spune mereu că oricum dacă îl ținea la închisoare sau nu tot același lucru era pentru ea, deoarece oricum ea a rămas fără copil”, au declarat surse pentru Click.

Fostul polițist ar avea o relație cu avocata care l-a scos din închisoare

Conform spuselor Emiliei Ghinescu, mama Elodiei, Cristian Cioacă ar fi implicat într-o relație chiar cu avocata care l-a reprezentat. Se speculează că această relație ar fi putut influența eforturile depuse pentru a-l elibera mai rapid din închisoare.

În plus, mama avocatei sugerează că cei doi ar fi avut o poveste de iubire chiar în timpul când bărbatul era încarcerat. Maria Vasii a mărturisit că a vizitat deseori penitenciarul și că au avut întâlniri în camera intimă a închisorii, sugestie clară că relația dintre ei era una serioasă.

„Îmi este și scârbă să mai aud de numele lui, un nemernic în toată regula. Cred că și avocata lui Maria Vasii știe mai multe despre el, unde este, ce face, sau chiar ea îl ascunde. S-a zvonit că ar fi fost împreună cu avocata în perioada cât el a fost închis și că au fost împreună și la camera intimă”, a spus mama Elodiei Ghinescu.

Mama Elodiei Ghinescu are resentimente puternice față de fostul ei ginere. Ea îl consideră responsabil de tragedia fiicei sale. Ea susține că acesta ar fi implicat în suferința și moartea Elodiei. Emilia Ghinescu este sigură că fiica sa a fost supusă unor chinuri grele înainte de a-și pierde viața. Femeia nu dorește să mai audă de el și speră că, la un moment dat, va suporta consecințele acțiunilor sale.