Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România vrea să se asigure că nu suferă de nicio boală. Astfel, Andreea Esca își face destul de des analizele.

Andreea Esca este foarte atentă atunci când vine vorba de sănătate

„Îmi fac analize destul de des, pe cele normale le fac odată la 6-8 luni. Mamografie fac odată la doi ani maxim. Pentru că deja este vârsta la care ar trebui să faci asta anual. Testul Babeș Papanicolau îl fac și pe acesta o dată pe an”, a declarat Andreea Esca pentru Click.

De asemenea, îndrăgita prezentatoare de știri s-a implicat și în campania „Race for the Cure”, care sprijină femeile de cancer mamar.

Andreea Esca duce o viață foarte activă

Aceasta duce o viață foarte activă și este foarte atentă atunci când vine vorba de alimentație. Andreea Esca a apelat la nutriționistul la care merge și Alexia Eram, care a ajutat-o să-și creeze un regim alimentar bazat pe nevoile sale.

„Cred că rinichii nu sunt în starea lor cea mai bună și asta deoarece nu consum suficientă apă. Ar trebui să beau mult mai multă apă, dar mie nu prea mi-e sete. Mă consider, per total, o persoană sănătoasă. Eu cred că e foarte important sportul, mersul la sală zilnic. Și mai este foarte important să nu facem nici excese. Eu, de exemplu, nu fumez, nu beau alcool, încerc pe cât se poate să mănânc cât mai echilibrat”, a mai spus Andreea Esca.

Andreea Esca a făcut furori la nunta lui Smiley

În altă ordine de idei, Smiley și Gina Pistol au devenit oficial soț și soție în ziua de 27 mai 2023. Printre invitații de la nunta lor s-a numărat și Andreea Esca.

În cadrul cununiei civile, prezentatoarea TV a purtat o rochie albă cu flori albastre și o pereche de pantofi stiletto albaștri. Vedeta a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram, unde a primit o mulțime de complimente din partea fanilor ei: „Ești superba și ne dai o stare pozitivă. O placere sa te urmăresc.”, „Superba rochia!”, „Rochita superba! De unde este? Dvs ca intotdeauna, minunata!”, „Sunteți senzațională stimata Andreea!”, „Sunteți de milioane! Va ador”, „Frumoasa și elegantă, ca de obicei!”, „Absolut minunata”.