Telekom este într-o continuă atragere a clienților și vine cu noi campanii. De această dată, operatorul de servicii de telecomunicații vine cu o campanie de iarnă.

Oferta este disponibilă pentru noii abonați care vor beneificia de HBO și HBO GO gratuit timp de un an. Dar asta nu e tot. Acești clienți vor avea abonamentul 50% reducere, timp de șase luni.

Totul vine după ce un studiu realizat de companie între clienții săi arată că 84% dintre aceștia preferă ca de sărbătorile de iarnă să se cuibărească la căldură, în fața televizorului, la un film bun. „Întrucât sezonul cadourilor este aproape, ne-am pregătit minuțios și suntem 100% gata să oferim românilor ceea ce își doresc pentru acest Crăciun. De la smartphone-uri la 0 Euro, la prețuri reduse pentru servicii fixe și conținut TV gratuit, avem o ofertă pentru fiecare român, precum și oferte perfecte pentru întreaga familie. În această perioadă a sărbătorilor de iarnă, Telekom îi ajută pe clienți să ofere cele mai dorite cadouri.“, spune Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, conform paginademedia.ro.

Cei care vor să beneficieze de aceste facilități trebuie să se aboneze în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019. Telekom are, potrivit celor mai recente date financiare, 1,35 milioane de abonați pe zona de TV.