Anunț horror pentru românii cu mașini diesel. Senatorul PNL, Florin Cîțu aruncă nucleara în Guvern. Acesta lansează acuzații grave la adresa Executivului pe care îl consideră responsabil de menținerea supraaccizei la carburant, dar și de dinamitarea economiei autohtone.

Mai mult, Cîțu cere executarea imediată a Guvernului și venirea la putere a forțelor de dreapta pentru a salva economia de la o adevărată implozie. Nici Viorica Dăncilă nu scapă. Senatorul o consider pe Dăncilă la fel de vinovată precum Liviu Dragnea pentru situația explozivă din economie.

 

“Dancila pentru noi este Dragnea doi!

Nu merge cosmetizarea asta a PSD. Nu am uitat cum ne umiliti de doi ani de zile. Cum va bateti joc de romani, mai ales de cei din sectorul privat.

Dancila si guvernul ei sunt responsabili alaturi de Dragnea pentru situatia actuala din Romania. Sunt la fel de vinovati si trebuie sa plece toti!

Toata gasca de ministri din guvernul Dancila a sustinut public bataia administrata de jandarmi cetatenilor romani pe 10 august 2018. la televiziunile lor de #fakenews si-au batut joc de romanii care erau loviti cu cruzime de batausi in uniforma.

Teodorovici si Dancila, care sunt bine mersi astazi, au aruncat economia in haos prin OUG 114. Au taxat toate sectoarele din economie si au crescut profiturile companiilor rusesti din sistemul bancar si energie.

Dancila, Teodorovici, Budai, si conducerea ASF sunt responsabili pentru NATIONALIZAREA de facto a pilonului II de pensii.

Dancila este cea care a dat ordonanta prin care au fost interzise UBER, BOLT si CLEVER! Ati uitat deja? Mai au putin si interzic si Facebook, Twitter, Instagram.

Dancila a mentinut supraacciza, supraimpozitarea contractelor part time, supraimpozitarea veniturilor altele decat cele din salarii, a crescut preturile, a marit dobanzile, a dat ordin ca romanii sa fie supraimpozitati pentru perioada 2012-2017!

Lista e mult mai lunga. O stiti.

Guvernul Dancila TREBUIE SA PLECE! Si trebuie sa raspunda toti pentru ce au facut. Sa raspunda penal.

NU UITAM SI NU LUAM PRIZONIERI!

Trebuie sa preluam guvernarea ACUM Mai putem salva ceva. Daca asteptam pana in 2020 nu o sa mai avem ce sa salvam!

#RomaniaLiberala #RomaniaFaraPSDsiALDE
#wageledgrowthmyass #NuUitamNuLuamPrizonieri”, sunt acuzațiile dinamită ale lui Cîțu la adresa celor din Executiv.