Ce spune Horia Grigorescu

Directorul Poștei Române a declarat că toate pensiile și ajutoarele sociale vor fi livrate la timp, indiferent de situație.

”Poștașii companiei sunt în fiecare zi la datorie pentru toți clienții săi, iar pe această cale fac un apel către toți clienții noștri să stea acasă pentru că noi facem tot ce e posibil să limităm deplasărilor lor, oferindu-le însă toate serviciile de care au nevoie.”, a declarat acesta într-un interviu pentru știripesurse.ro

Poșta Română a luat măsurile necesare pentru a opri răspândirea cu coronavirus

”Am luat câteva măsuri și pentru scurtarea timpului de așteptare la ghișeele poștale. Astfel, recomandăm tuturor clienților accesarea serviciului online MyAWB, disponibil pe website-ul Poștei Române, care le va permite completarea rapidă a formularelor necesare, prin mijloace electronice (telefon, tabletă, laptop etc). În acest fel, se pot prezenta la ghișeele poștale cu formularele pre – completate anterior. Totodată, pentru a evita aglomerarea oficiilor poștale, în incinta acestora se permite accesul concomitent al unui număr limitat de persoane: în interiorul oficiilor nu se vor afla mai mult de două persoane la fiecare ghișeu funcțional, în timp ce restul clienților sunt rugați să aștepte în afara oficiului poștal. De asemenea, distanța dintre persoanele din oficiu trebuie să respecte limita de 2 metri.”, a mai spus Horia Grigorescu.