„Sunt alte priorități iar, din păcate, politicienilor noștri le e frică pentru toate dosarele care apar peste noapte pentru unul, pentru altul pentru corupție. După părerea mea, DNA-ul, ăștia de la Fisc cu corupția, pe noi ne-au nenorocit. Ne-au pus o talangă de gât cu „Corupție””, a spus Ion Țiriac la Antena 3, care a precizat și faptul că vrea să afle de ce procurorii l-au interceptat pentru o bună perioadă de timp. Această informație a aflat-o chiar de la Antena 3.

Jurnalista Sandra Stoicescu l-a întrebat și dacă se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din acest an. Miliardarul a spus că la vârsta lui nu se mai pune problema de așa ceva, dar că dacă ar da timpul înapoi cu 30 de ani s-ar gândi serios la acest lucru. Moderatoarea  a sugerat și faptul că Ion Țiriac ar fi putut intra în atenția DNA tocmai pentru că ar fi un cadidat de temut pentru Cotroceni, ceea ce l-a pus pe gânduri pe Icel mai bogat român, care a ținut totuși să sublinieze că nu are de gând să se înscrie în cursa pentru prezidențiale.

Pentru viitor, Ion Țiriac se gândește să-și consolideze afacerile, dar este supărat pe statul român, care periodic i-a pus piedici pentru a reuși să dezvolte ceva pentru comunitate.