Banca Raiffeisen oferă dobânzi preferențiale clienților care își încasează venitul în conturile deschise la bancă și celor care își constituie depozitele prin canale digitale.

Banca oferă dobânzi mai mari clienților de casă (care își încasează lunar salariul sau pensia într-un cont deschis la Raiffeisen Bank), dar și celor care utilizează canalele digitale, Raiffeisen Online și Smart Mobile.

Depozitele la termen în lei pentru clienții de casă beneficiază de un bonus de 0,25%, peste rata de dobândă standard. În plus, dacă un client de casă deschide depozitul printr-un canal digital, bonusul se majorează la 0,50%, pe an, scrie Bugetul.

Depozitele pe termen lung de 24 și 36 de luni au, de asemenea, bonusuri la dobânda standard. Astfel, cea mai avantajoasă dobândă în lei plătită de bancă este de 2,25% pe an, pentru depozitele cu scadență de 3 ani.

Clienții care doresc mai multă flexibilitate pot opta pentru depozitul la termen de 4 luni „Flexidepozit” – permite alimentări ulterioare, oferă bonus pentru sumele nou depuse și permite o retragere parțială, în caz de nevoie.

La fel, contul de economii “Super Acces Plus” beneficiază de o dobândă mai mare și un bonus de dobândă pentru clienții de casă sau pentru cei care își deschid contul de economii prin canalele digitale.