Lista celor cinci mii de participanți se regăsește pe site-ul instituției, iar aceștia au la dispoziție 90 de zile calendaristice de la data publicării listei, pentru casarea și radierea autovehiculelor uzate și depunerea dosarelor pentru obținerea voucherelor.

Dosarele pentru obţinerea eco-voucherelor vor fi depuse la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al Primăriei Municipiului Bucureşti, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 42, Sector 5, Bucureşti sau vor fi transmise prin poştă/curierat cu confirmare de primire, pe adresa Bd. Regina Elisabeta, nr.42, sect.5, Bucureşti.

Primăria Capitalei anunţă că, de asemenea, pot fi consultate pe site lista operatorilor economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, dar şi Regulamentul „Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”.

„De asemenea, menţionăm faptul că toate demersurile pe care proprietarii de autovehicule uzate, acceptaţi în Program, le vor întreprinde, vor fi realizate cu respectarea strictă a regulamentului „Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, aprobat prin DPG nr.1823/2018”, a mai transmis Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei oferă 5.000 de eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare pentru achiziţionarea de maşini mai puţin poluante în schimbul celor vechi, duse la casare, ori chiar electrocasnice şi electronice noi, cu clasă energetică superioară.

„Primăria Municipiului Bucureşti reaminteşte proprietarilor de autovehicule uzate, acceptaţi în „Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, că ultima zi pentru depunerea dosarelor pentru obţinerea eco-voucherelor este 21.02.2019”, amintesc autoritățile locale.

Participanţii acceptaţi în program, care se regăsesc în lista celor 5.000 de proprietari eligibili, publicată pe site-ul www.pmb.ro în dată de 23.11.2018, au la dispoziţie o perioada de 90 de zile calendaristice de la dată publicării listei, pentru casarea şi radierea autovehiculelor uzate şi depunerea dosarelor pentru obţinerea eco-voucherelor.

Dosarele pentru obţinerea eco-voucherelor vor fi depuse la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al Primăriei Municipiului Bucureşti sau vor fi transmise prin poştă/curierat cu confirmare de primire, scrie Digi24.ro.

Te-ar putea interesa și: