Ce face Benone Sinulescu de când a fost externat. Soția l-a dat de gol: M-a înnebunit

Elena Sinulescu a oferit un interviu pentru impact.ro în cadrul căruia a povestit că soțul ei se simte bine, subliniind că starea lui se sănătate evoluează pozitiv. Aceasta a mai spus că artistul are poftă de mâncare și că iese în grădină la plimbare.

“Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare.Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital.”, a declarat Elena Sinulescu, pentru sursa anterior precizată.

Benone Sinulescu ascultă muzica lui Pavarotti

Soția lui Benone Sinulescu a mai povestit că i-a cerut acestuia să nu vorbească cu nimeni, nici macar la telefon. Aceasta a mai spus că preferă să asculte muzică toată ziua și că a înnebunit-o cu muzica lui Luciano Pavarotti.

”Mai bine să se spună despre mine că am făcut una sau alta sau că nu i-am permis să dea interviuri decât să nu-şi revină complet. Să mă injure lumea pe mine, dar el să se facă bine! Nu e niciun fel de problemă! Vă pot asigura că ascultă muzică aproape toată ziua.

Clasică, în primul rând, fiindcă are şi o pasiune spre asta. Chiar dacă toată lumea îl ştie drept vedetă a muzicii populare. M-a înnebunit cu Luciano Pavarotti. Toată ziua ascultă Pavarotti şi fredonează muzica marelui tenor italian.”, adaugă ea.

”Seamănă cu Gică Petrescu”

Soția acestuia a mai spus că îl tachinează destul de des pe artist, spunându-i că începe să semene cu Gică Petrescu din cauză că își dorește să revină cât mai repede pe scenă.

“Îi spun că seamănă din ce în ce mai mult cu Gică Petrescu. Că şi ăla a cântat până târziu.

Se mai supără el, dar îi şoptesc cu drag că vrea să fie la fel de matusalemic ca şi Gică. Râde cu mine şi-mi spune că o să văd eu ce şi cum!”, spune soția artistului.