Gheorghe Turda demontează zvonurile despre Benone Sinulescu

Scandal în muzica populară! Gheroghe Turda a vorbit despre niște zvonuri în legătură cu viața privată a lui Benone Sinulescu.

În timpul regimului comunist, s-a spus despre el că și-ar fi omorât soția cu toporul și că ar avea copii din flori. Gheorghe Turda a spus însă că niciun zvon care a circulat în acea perioadă nu era adevărat.

”Despre Nea Beni s-a spus și că și-a omorât nevasta cu toporul, că are copii ”din flori”, nimic adevărat, erau născociri, bârfe de babe.

În anii comunismului, când nu erau reviste mondene, circulau, de altfel, tot felul de zvonuri, ba că Ileana Sărăroiu a fost îngropată de vie și că a fost găsită în coșciug, zgâriată pe față, ba că Maria Ciobanu s-ar fi bătut cu Ion Dolănescu, la un spectacol, de la Sala Palatului”,  a declarat el pentru Playtech.

A fost Benone Sinulescu îndrăgostit de Irina Loghin?

Benone Sinulescu a murit pe 18 noiembrie 2021, din cauza unor grave probleme pulmonare.

De-a lungul timpului, s-au scris foarte multe lucruri despre el, inclusiv că ar fi fost îndrăgostit de colega sa de scenă, Irina Loghin. Cântărețul de muzică populară a vorbit despre acest subiect cu puțin timp înainte de a înceta din viață. Nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonurile.

„Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă.

Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat….Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap.

Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”, a spus Benone Sinulescu la acel moment.

Gheorghe Turda spune că cei doi au fost doar prieteni buni

Gheorghe Turda a spus însă că cei doi nu au avut o relație, ci au fost doar prieteni buni. Între ei exista însă o chimie pe scenă, motiv pentru care s-a și speculat.

Irina Loghin îl aprecia pe Benone Sinulescu ca artist, însă nu îl vedea ca pe un potențial partener.

Cântărețul de muzică populară a spus că „Benone Sinulescu a fost foarte iubit, ca artist, da, era adulat de femei”.

Cu Irina Loghin, cu care a fost coleg de scenă, nu a format însă un cuplu, erau doar prieteni buni.

„Irina nu a fost îndrăgostită de Benone, l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin. Au avut chimie pe scenă, poate că oamenii îi percepeau și ca un cuplu, dar nu a fost așa, știu toți din lumea muzicii populare că erau amici și atât”, a explicat Gheorghe Turda.