Irina Loghin mai are un apărător

Reacțiile apar una după alta după scandalul de la Iași, în care este implicată Irina Loghin. Elena Merișoreanu își apără colega de scenă și spune că este jignitor ce s-a întâmplat la Iași.

“Vai, nu pot să cred! Este un brand al muzicii populare. Nu se poate așa ceva! După atâția ani de muncă, o femeie la 84 de ani s-a deplasat până acolo, să o întrerupi este jignitor! Nu am văzut și nu știu știrea. Vorba aia fac aproape 60 de ani de scenă, dar eu așa ceva nu am întâmpinat niciodată.

Nu că sunt rea, dar eu cred că o luam de gât și o dădeam afară. Irina nu știe să se certe cu nimeni. Eu am făcut atâtea turnee în țară, în străinătate cu ea și nu știu ce a fost o dată în cabină. Spune și tu ceva! “Dar nu știu ce să zic!”Ea este o persoană extraordinară. Ea nu are răutăți, nu are invidie, că nu are de ce să aibă invidie pe nimeni.

Ea este brand, Sofia Vicoveanu, Maria Ciobanu sunt brandurile noastre, sunt modelele noastre, sunt icoanele noastre în folclor. Nu poți să faci așa ceva! Urât! Dacă s-a întâmplat așa este urât și umilitor pentru vârsta ei și pentru cariera ei de atâția zeci de ani”, a declarat, pentru Playtech Știri, Elena Merișoreanu.

Prezentatoarea spectacolului a scos-o pe solistă de pe scenă

Scandalul a izbucnit după ce Irina Loghin a fost invitată să susțină un recital la concertului aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”. Solista a fost scoasă într-un mod greu de crezut de pe scenă, chiar în momentul în care publicul o aplauda.

Fanii au taxat-o dur pe Doina Baciu de la Radio Iași, prezentatoarea evenimentului, scrie Star Popular.

Spectatorii au surprins imagini din timpul incidentului. În acestea se poate vedea cum, supărată și cu ochii în lacrimi, artista eliberează scena, gesticulând din mână. După jumătate de oră de cântat, doamna muzicii românești s-a trezit în imposibilitatea de a mai cânta, întrucât gazda evenimentului avea de prezentat spectatorilor un moment artistic al unor tineri. După ce a scos-o de pe scenă, prezentatorarea a declarat că va avea loc un proces. Ea a mai spus că are dovezi că Irina Loghin nu a plătit nicio factură deși avea banii virați din martie de către organizator.

„A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea… Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar. A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin.

A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut. Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat prezentatoarea evenimentului.